image
image

Vloerkleden

Voor ieder interieur een passend vloerkleed

Vloerkleden hebben we in alle soorten en maten, vloerkleden maken je inrichting compleet. Ze zijn er om je huis sfeer en warmte te geven. Er zijn kleden in het rond, ovaal en rechthoekig, dit allemaal in meerdere maten. De kleuren en dessins zijn oneindig.
Amado
Twilight-3
Albany
Acampo
Merkenpagina_leeg_1170x624_Manchester
Vintage
Vintage-1
Glow
Anaheim

Bezoek onze showroom voor het actuele aanbod

Wij hebben veel vloerkleden in onze showroom hangen en liggen. U kunt de kleden zo ook in een sfeer bekijken waardoor je al een beetje kan zien hoe het bij de verschillende inrichtingen staat. Ook is het mogelijk om de vloerkeleden even op zicht mee te nemen, of op zicht mee te laten bezorgen als u een bankstel of andere items van ons bezorgd krijgt. Een nieuw vloerkleed kan direct een nieuwe draai aan je inrichting geven waardoor er gelijk een andere sfeer ontstaat.

Waarom een vloerkleed?

Vloerkleden zijn erg praktisch en sfeerverhogend. Alle vloerkleden hebben natuurlijk verschillende eigenschappen;  maar "comfort" en "sfeervol" zijn eigenschappen die er altijd bij zitten. Bijkomend pluspunt kan zijn in combinatie met alle harde vloeren geeft een vloerkleed een veel betere akoestiek in huis.
Spectrum
Twilight1
Twilight-3
Twilight-2
FadingWorld

KLINKENBERG WONEN

Openingstijden 

  • Maandag t/m vrijdag9.00 - 17.30 uur
  • Zaterdag9.00 - 17.00 uur