image

onze winkel

onze winkel

Geschiedenis

Oprichter Maarten Klinkenberg is in 1937 een meubelfabriekje begonnen in Amstelhoek.Met behulp van zijn 3 zoons hebben zij, door hard werken en een grote inzet, de fabriek uitgebreid met particuliere verkoop. Nu wordt de meubelwinkel gerund door Marco Klinkenberg en zijn zwager Marcel Veenvliet.

De winkel nu

De zeer uitgebreide collectie staat nu mooi gepresenteerd in onze moderne showrooms van totaal 4000m. Hier vindt u de nieuwste trends op woon- en slaapgebied, compleet gestyled met verlichting, karpetten en accessoires. In onze relaxstudio vindt u een grote collectie relaxfauteuils in vele stijlen.

Advies (op maat)

Ons vakkundig verkoopteam denkt graag mee om de juiste keus te maken, en adviseren u graag over de mogelijkheden voor aanpassingen naar uw persoonlijke wensen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Onze service

Als CBW erkende woonwinkel bieden wij, mede door onze eigen werkplaats/stoffeerderij, goede en vaak ook snellere service afhandeling. Goede service vinden wij erg belangrijk!

Bezorgen en montage

Bezorgen en montage door eigen personeel is bij ons standaard, en gratis binnen een straal van 25 kilometer. Daarbuiten in overleg. Voor linnenkasten echter hanteren wij een staffel montageprijs.

U bent van harte welkom in onze winkel.