image
image

Aron armstoelen Happy-at-Home

in 4 kleuren leverbaar

Van 149,00 Voor € 129,00

Op zoek naar eigentijdse elegantie voor jouw interieur? Maak kennis met de armstoel Aron uit de Happy@Home collectie bij Klinkenberg Wonen & Slapen.

Kenmerken van armstoel Aron:

  • Speels en Organisch Design: Aron charmeert met zijn speelse, organische vorm. De afgeronde armleuningen en de rugleuning in de vorm van een halve maan geven de stoel een unieke uitstraling.

  • Slanke Silhouet: De sierstiksels in de rugleuning voegen niet alleen stijl toe, maar creëren ook een slank profiel, waardoor Aron een lust voor het oog is.

  • Comfortabel Zitten: Met een zithoogte van 50 cm en armleuningen van 66 cm hoog biedt deze stoel het perfecte comfort voor ontspannen momenten.

  • Duurzaam en Stijlvol: De 4 smalle metalen poten in de kleur rough off-black voegen een eigentijdse touch toe aan het ontwerp, terwijl de zachte platweefselstof Vulcano duurzaamheid en luxe combineert.

  • Keuze in Kleur: Personaliseer je stoel met jouw favoriete tint. Aron is verkrijgbaar in antraciet, crème, groen of kiezel. Ontdek hier de antracietkleurige versie.

Happy@Home Dealer - Klinkenberg Wonen & Slapen:

Als officiële Happy@Home dealer nodigt Klinkenberg Wonen & Slapen je uit om de Aron armstoel zelf te ervaren in onze showroom. Verrijk jouw interieur met deze stijlvolle toevoeging. Neem contact op voor prijsinformatie en beschikbaarheid in verschillende kleuren.

Haal vandaag nog de perfecte combinatie van comfort en design in huis met de Aron armstoel. Jouw stijl, jouw keuze, bij Klinkenberg Wonen & Slapen.
ACTIEPRIJS T/M 28-02-2024!!

in 4 kleuren leverbaar

Van 149,00 Voor € 129,00

Uitvoeringen:

EETSTOEL
ARMSTOEL
type prijs breed diep hoog
eetstoel € 129,00 € 99,00 52 cm 63 cm 85 cm
armstoel € 149,00 € 129,00 58 cm 64 cm 85 cm
image

Geen aanbetaling nodig

image

Scherp geprijsd en ruim aanbod

image

Deskundig advies en prima service

image

Bezorging en montage